Bestellen

boek-bestellenJe kan de Tijdrovers nu bestellen als pdf (€ 9,95) of in boekvorm (€19,95).

Wanneer je het boek uit hebt, krijg je er nog een aantal grappige en spannende bonusverhalen bovenop. Via deze korte verhaaltjes kom je meer te weten over die mysterieuze Tijdrovers en wat er verder met hen gebeurt.

Hoe bestellen?

Surf naar Tiny Tale’s Bookshop, vul je keuzes in en bestel zo jouw unieke, gepersonaliseerde versie van dit kinderboek.

Ingrid van kinderboekenjuf.nl  toont voor hoe dit in zijn werk gaat in dit demofilmpje, dat ze maakte bij haar recensie van De Tijdrovers (waarvoor dank!)

Woon je in België? Lees dan eerst dit!

Het boek wordt voorlopig alleen vanuit Nederland gedrukt en verzonden. Daardoor vallen de verzendingskosten naar België een stuk hoger uit.

In afwachting van een definitieve oplossing, kan je het boek bestellen of laten verzenden door Bavo De Cooman. Dat duurt iets langer, maar je betaalt slechts €3,99 verzendingskosten (in plaats van €10,50). En als je wilt, wordt je exemplaar ineens gesigneerd.

  • Laten verzenden: Je krijgt een code waarmee je een korting krijgt op de verzendkosten. Je bestelt het boek zelf op Tiny Tale’s Bookshop, maar je krijgt het bezorgd of opgestuurd via Bavo De Cooman
  • Bestellen: je krijgt een document waar je alle keuzes voor De Tijdrovers kan invullen. Bavo De Cooman doet de bestelling voor jou & zorgt dat het boek bij jou terecht komt.

Geïnteresseerd? Vul hier het formulier in. Je krijgt dan een mail van Bavo De Cooman met alle informatie die je nodig hebt om te kunnen bestellen.